Hoe (een terugbetaling van) een vorming aanvragen?

!Opgelet!
Vanaf 2023 zullen aanvragen en terugbetalingen van de vormingen verlopen via Sporting A. Wat dit betekent voor onze vrijwilligers is nog niet duidelijk. We proberen hier snel meer duidelijkheid over te krijgen.

Hoe moet je een opleiding of bijscholing bij Jespo aanvragen

Wil je graag een opleiding of bijscholing volgen die volgens jou een meerwaarde kan zijn voor jezelf en de groep waarin je lesgeeft? Dan kan je aan Jespo vragen om deze vorming (terug) te betalen. Wat moet je doen?

 1. Bekijk het aanbod
  Mogelijke aanbieders van opleidingen en/of bijscholingen kan je hier terugvinden. Je kan zelf ook voorstellen doen. Wil je graag hulp of ben je niet zeker of de opleiding/bijscholing wel écht iets voor jou is? Dan mag je ons altijd contacteren voor advies.
 2. Doe je aanvraag
  Vul hieronder het aanvraagformulier in. Zo bezorg je ons alle gegevens.
 3. Goedkeuring ontvangen
  Na ontvangst van je aanvraag, beslist de werkgroep vorming of de opleiding door Jespo volledig, gedeeltelijk of niet betaald wordt. Deze beslissing is afhankelijk van enkele factoren zoals relevantie en meerwaarde voor Jespo.
 4. Inschrijven & betalen
  Je schrijft je zelf in bij de organisatie en betaalt deze ook (hou de factuur goed bij!). Zo ontvang jij alle informatie en kan je aan de slag. Vormt de betaling een probleem? Laat ons dan zeker iets weten. Wij kunnen je wel helpen.
 5. Bewijzen bezorgen
  Bezorg ons na de opleiding de factuur (of betaalbewijs) en je diploma (of deelnameattest). Dan zorgen wij voor de terugbetaling.

Aanvraagformulier

Vul hier je aanvraag in. Vergeet zeker niet de algemene voorwaarden hieronder na te lezen.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden voor de vormingsaanvragen. Heb je hierover nog een vraag? Dan mag je ons altijd contacteren!