Algemene voorwaarden

Als je bij Jespo inschrijft voor een sportactiviteit, ben je akkoord met de algemene voorwaarden, de gedragscode en de privacyverklaring. Op deze pagina vind je altijd de laatste versie van de algemene voorwaarden terug.

Hoeveel moet je betalen?

Bij elke sportactiviteit staat de prijs*. Extra kosten (bijvoorbeeld huur materiaal) staan bij ‘Extra’. Je ontvangt steeds een factuur die je binnen de 15 kalenderdagen betaalt.

Betaal je niet op tijd en liet je ons niets weten? Dan mag je kind niet meer sporten. Heb je een probleem om te betalen? Bel ons, stuur ons een e-mail of kom langs. We zoeken samen naar een oplossing.

Start je later? Dan krijg je een korting. Klik hier voor alle informatie over de korting

* Prijzen zijn geldig behoudens druk-/typfouten en prijswijzigingen.

Hoe inschrijven?

(1) Zapperdag

Belangrijk! Dit evenement is afgelast wegens het coronavirus.

(2) Via de website

Schrijf je in via deze website www.jespo.be op maandag 15 juni 2020 vanaf 10u. Dan gaan de online inschrijvingen open voor onze wekelijkse sportactiviteiten 2020-2021.

(3) Op het Jespo-secretariaat

Kom naar het Jespo-secretariaat (Oudaan 14, 2000 Antwerpen). Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 17u00. Op donderdag van 9u00 tot 18u00 en in september elke dag van 9u00 tot 18u00.

OPGELET! Het Jespo-secretariaat is nog altijd gesloten, al zeker tot en met dinsdag 30 juni 2020, omwille van corona. Inschrijven kan voorlopig ENKEL ONLINE!

(!) Belangrijk:

 • Inschrijvingen zijn op volgorde:
  • Als er geen plaats meer is voor een sportactiviteit kom je op een wachtlijst. Wij bellen jou of sturen je een e-mail als er een plaats vrijkomt.
 • Je schrijft altijd in voor 1 schooljaar. Je moet dus elk jaar opnieuw inschrijven. Dat is ook zo als je op de wachtlijst staat.
 • Je ontvangt snel een factuur. Als je betaald hebt, krijg je van ons een bevestiging en later ook extra informatie via Twizzit, het online platform dat Jespo gebruikt om te communiceren met de ouders en deelnemers.

Ben je verzekerd?

Als je bent ingeschreven, ben je verzekerd voor:

 • lichamelijke ongevallen
 • burgerlijke aansprakelijkheid
 • rechtsbijstand.

Vraag bij een ongeval tijdens de sportactiviteit een verzekeringsformulier aan je lesgever en bezorg het binnen 8 dagen volledig ingevuld terug aan het Jespo-secretariaat.

Kan je gratis proberen?

Je mag altijd 1 (lessenreeks/Sportswitch) of 2 (heel schooljaar) keer gratis proberen. Je bent niet verplicht om in te schrijven, maar als er geen plaats meer is, krijgen kinderen die zijn ingeschreven voorrang.

Als je bent ingeschreven, ontvang je altijd een factuur (via e-mail of per post).

Als je na 1 (lessenreeks/Sportswitch) of 2 keer (heel schooljaar) wilt stoppen, moet je dit meteen laten weten aan het Jespo-secretariaat. Je moet dan ook niet betalen. Je kan niet gratis proberen tijdens een sportweek.

Hoe annuleer je een inschrijving?

Wil je niet meer sporten bij Jespo? Dan moet je annuleren. Ook als je (nog) niet betaald hebt. Doe dit snel, anders moet je toch iets betalen.

Hoe annuleren?

 • 03 289 32 53
 • info@jespo.be
 • Oudaan 14, 2000 Antwerpen

Je krijgt van ons altijd een antwoord via e-mail als we je annulatie goed ontvangen hebben (tenzij je geen e-mailadres hebt).

Bekijk hier hoeveel je moet betalen als je annuleert.

Kan mijn sportactiviteit worden stopgezet?

Wij stoppen een sportactiviteit als er te weinig kinderen zijn ingeschreven. Heb je al betaald? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terug of kan je voor een andere sportactiviteit kiezen.

Les afgelast

Is de lesgever ziek of is het heel slecht weer? Dan gelasten we de les af. Wij proberen een extra les te organiseren, maar dat lukt niet altijd. Je krijgt voor de gemiste les(sen) geen vergoeding. Dit geldt ook voor meerdere lessen in geval van overmacht.

Twizzit

Jespo maakt gebruik van het online platform Twizzit voor het beheren van alle inschrijvingen voor de sportactiviteiten. Eens je bent ingeschreven voor een Jespo-activiteit, ontvang je alle informatie om een account aan te maken. Eens je een account hebt (1 per kind), raden we je aan om alle toekomstige inschrijvingen via Twizzit zelf te doen. Zo moet je niet telkens al je gegevens opnieuw invullen.

Ook alle communicatie over de inschrijvingen en sportactiviteiten zullen via Twizzit verlopen. Je kan altijd inloggen via twizzit.jespo.be of download de Twizzit-app op je smartphone (Google Play Store) of Iphone (Apple App Store).

Materiaal

Tijdens een sportactiviteit kan je gratis gebruik maken van sportmateriaal (bijvoorbeeld ballen, fietsen…) van Jespo. Als het gebruik niet gratis is, staat dit bij de sportactiviteit bij ‘Extra’. Als je sportmateriaal stuk maakt, zal je dit ook moeten betalen.

Fair-play

Sportief gedrag, respect en fair-play zijn heel belangrijk. Dat is niet alleen voor de kinderen, maar ook voor ouders en lesgevers.

Hier vind je onze gedragscode.

Gezond Sporten

Aan sporten zijn (gezondheids)risico’s verbonden. Jespo kan niet inschatten of alle deelnemers die zich inschrijven voor de sportactiviteiten geschikt zijn om hieraan deel te nemen. Een medische keuring is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden in het kader van gezond sporten. Meer informatie vind je op www.gezondsporten.be en www.sportkeuring.be.

De volledige verantwoordelijkheid over de deelnemer blijft bij de ouder of voogd. Jespo zal nooit aansprakelijk worden gesteld moest de deelnemer toch iets overkomen tijdens of als gevolg van deelname aan de sportactiviteiten.

Nieuwsbrief & Mailings

Ingeschreven bij Jespo? Dan ontvang je elke 1e dag van de maand onze nieuwsbrief of andere mailings.
Wil je hiervoor uitschrijven? Doe dit via de link in de nieuwsbrief of stuur een e-mail naar info@jespo.be.

Foto‘s en video’s

Neem je deel aan een activiteit van Jespo? Dan ga je ermee akkoord dat we foto’s en video’s maken tijdens de sportactiviteit. Deze worden gebruikt voor de promotie van Jespo en de sport in het algemeen.

Dit is ook zo als je deelneemt aan een evenement van Jespo waarvoor je niet moet inschrijven.

Zelf mag je geen foto’s of video’s maken zonder toestemming van het Jespo-secretariaat, de ouders, de lesgevers en de verantwoordelijke van de sportinfrastructuur.

Privacy

Alle persoonlijke informatie die je ons bezorgt , wordt vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie over welke persoonsgegevens we bijhouden en verwerken kan je nalezen in onze Privacyverklaring.

Communicatie via SMS

Wij communiceren veel via SMS. Deze SMS komt van verschillende GSM-nummers. Je kan niet antwoorden op deze SMS’en en/of bellen naar dit nummer. Doe je dat wel, dan betaal je zelf de kosten.

Taal

Als je kind is ingeschreven in één van onze zwemgroepen, moet je kind Nederlands spreken én begrijpen. Dat is belangrijk voor de veiligheid.

Als je bij Jespo inschrijft voor een sportactiviteit, ben je akkoord met deze algemene voorwaarden, onze gedragscode en privacyverklaring. Op deze website www.jespo.be vind je steeds de laatste versie van de algemene voorwaarden terug.