Vrijwilliger in the sportlight: Britt Vancoetsem

Elke maand zetten we een vrijwilliger in the sportlight. Deze maand is het de beurt aan sportlesgeefster Britt Vancoetsem, sportlesgeefster bij Hiphop Berchem. Elke donderdag leert ze de dancekids en hiphopkids de coolste moves aan in Corso Berchem.

Britt is 23 jaar en woont samen met één van haar beste vriendinnen (en twee katten !) in Antwerpen. Momenteel is ze bezig aan haar doctoraat binnen ‘Customer Experience Management’ (Marketing). In haar vrijetijd sport Britt graag en brengt ze graag tijd door met haar familie en vrienden. Elke donderdagavond leert ze de deelnemers van Hiphop Berchem de coolste hiphop-moves aan.

“Ik geniet erg van de hiphop-lessen! Het is zo leuk om met de kinderen bezig te zijn en hen dingen aan te leren. Ik kan me ook volledig vinden in de missie en visie van Jespo, waarbij benadrukt wordt dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen. De liefde en het enthousiasme die ik terugkrijg van de kinderen is onbetaalbaar.”

Sport is voor Britt de perfecte uitlaatklep. Naast het dansen, slaat ze ook wel eens graag een balletje op een tennis- of padelveld. Ze haalt veel voldoening uit sport en wil aan iedereen meegeven dat het belangrijk is om gewoon te genieten. Fun en plezier maken tijdens de sportles, zonder meteen het competitieve eraan te koppelen, is het allerbelangrijkste!

“Ik vind het zo mooi om te zien dat er bij Jespo zoveel kinderen zijn met een diverse achtergrond. Ze vormen echt een heel mooi en waardevol geheel. De energie die je in Jespo steekt verdien je terug door de glimlach op de kinderen hun gezicht.”

Britt kookt ook graag en houdt van terrasjes doen met vrienden. Ook is ze avontuurlijk ingesteld: een wereldreis maken of skydiven staat absoluut bovenaan haar bucketlist. Maar nu focust ze vooral op haar doctoraat en haar danslessen. 🙂

We zijn heel erg blij met jou als sportlesgeefster bij Jespo. Je doet dat geweldig!

Heb je ook interesse om les te geven bij Jespo?

Neem dan zeker contact op met Kaat van Jespo:

Kaat Dimov
Sportpromotor sportgroepen en vrijwilligers
E-mail: kaat@jespo.be