Vrijwilliger in the sportlight: Cassandra Bekkers

Elke maand zetten we een vrijwilliger in the sportlight. Ditmaal is dat Cassandra Bekkers. Cassandra is hoofdverantwoordelijke bij Multimove Deurne. Ze leert er de deelnemers elke zaterdag met leuke sportspelletjes en uitdagende oefeningen hoe ze beter kunnen bewegen. Ongetwijfeld het leukste uurtje van het hele weekend!

In januari start voor verschillende sportactiviteiten de tweede lessenreeks. Dat is ook voor Multimove Deurne zo. Daar is Cassandra Bekkers sinds het begin van dit schooljaar hoofdverantwoordelijke, en dat doet ze met heel veel goesting en enthousiasme!

“Ik leerde Jespo kennen via mijn vriendin, Kimberly, die lesgaf bij Atletiek Berchem. Zelf kreeg ik de kans om de Multimovegroep in Deurne te begeleiden. Ik heb al veel nieuwe, vriendelijke en sociale mensen leren kennen en sta er nooit alleen voor. Enorm leuk om in dit team met toffe collega’s en deelnemers terecht te komen!”

Sporten staat voor Cassandra, net als voor Jespo, synoniem voor plezier maken. Hoe meer je sport, hoe meer plezier je hebt en hoe vrolijker je wordt. En hoe meer plezier je hebt tijdens het sporten, hoe groter de kans dat je blijft sporten. Een win-win dus!

“Sporten geeft je bovendien de kans om even alles van binnen naar buiten te gooien en alle stress weg te blazen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, blijf altijd sporten…”

Vroeger deed ze aan zwemmen, paardrijden en volgde ze lessen snowboard. Nu gaat ze elke 14 dagen met haar mama naar de salsales.  Dat is voor Cassandra de ideale vrijetijdsbesteding tussen het studeren door. Q-time met haar mama, daar kan niets tegenop.

Mocht ze een professionele carrière ambiëren, zou dat waarschijnlijk in het baseball, paardrijden of hockey zijn. Hoewel gymnastiek niet in dit lijstje staat, heeft ze wel enorm veel bewondering voor haar leeftijdgenote Nina Derwael.

“Wat zij al op haar leeftijd heeft bereikt, is echt chapeau. Zo zie je maar dat je met goed trainen en heel veel doorzettingsvermogen al je doelen kunt bereiken!”

We zijn blij dat je je zo thuis voelt in de Jespo-familie, Cassandra. We hopen je nog lang in Jespo-outfit te zien schitteren!

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.