Vrijwilliger in the sportlight: Forat Algwwam

Elke maand zetten we een vrijwilliger in onze sportlight. Deze maand is het de beurt aan Forat Algwwam. Forat is – net zoals alle andere vrijwilligers – een vrijwilliger met het hart op de juiste plek. Hij voelt zich helemaal in zijn nopjes als er kinderen in de buurt zijn. Dat kan iedere ouder van wie zijn/haar kind deelneemt aan Multimove of Omnisport Deurne ongetwijfeld beamen.

Elke zaterdag zorgt Forat ervoor dat de Multimovers van Deurne een geweldig leerrijk uurtje sport beleven en beter leren bewegen. En met één uurtje beweging, daarmee is Forat helemaal nog niet uitgesport! Meteen aansluitend op de les Multimove, neemt hij dan ook de groep Omnisport Deurne voor zijn rekening. Tikspelen, estafette, basketbal, hockey… Deze en nog veel meer activiteiten komen aan bod in zijn omnisportlessen.

“Discipline, respect voor elkaar en liefde… dat zijn de belangrijkste waarden die ik mijn kinderen, en bij uitbreiding ook de Jespo-deelnemers, wil meegeven. There is no I in TEAM!”

Op het eerste zicht is Forat een erg rustig persoon. Toch zou je nog verrast kunnen opkijken. Zo is er één ding wat Forat absoluut nog op zijn bucketlist heeft staan: skydiven. Mocht hij ooit de kans krijgen om uit een vliegtuig te springen, zou hij werkelijk een gat in de lucht springen en de gelukkigste man op aarde zijn. Een balletje gooien met zijn favoriete sportfiguur aller tijden, oud-basketbalspeler Michael Jordan, daar zou Forat ook meteen voor tekenen.

Jaag je dromen na, Forat, en blijf de enthousiasteling die je bent! We zijn blij dat je in ons TEAM zit. Duim omhoog! 🙂

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.

Wil je graag een les volgen van Forat bij Multimove Deurne en/of Omnisport Deurne? Schrijf je dan snel in en beweeg mee!