Vrijwilliger in the sportlight: Liam De Molenaer

Elke maand zetten we een vrijwilliger in onze sportlight. Ditmaal is dat Liam De Molenaer, sportlesgever bij Multisport Antwerpen & Luchtbal.

Liam zette vorige zomer zijn eerste stappen bij Jespo tijdens de sportdag van de zomerschool Meters & Peters. Daar bleef het niet bij, want diezelfde zomer begeleidde hij ook nog enkele sportweken. Dat de Jespo-microbe Liam helemaal te pakken had, bleek toen hij aangaf ook tijdens het schooljaar op wekelijkse basis lessen multisport te willen geven.

“Ik vind sport erg belangrijk en wil dit doorgeven aan zoveel mogelijk kinderen. Het maakt je gelukkig en het is gezond! Bij Jespo vond ik een gezellige en familiale sfeer, vol mensen die zich hiervoor willen inzetten.”

Elke week probeert Liam een leuk en gevarieerd sportaanbod aan te bieden aan de deelnemers van zijn sportgroep. Hockey, basketbal, voetbal, estafette, tikspelen… Ze komen allemaal aan bod. Je zou kunnen zeggen dat hij een echte allrounder is!

Als er dan toch één sport is die er bovenuit springt, is het boulderen/klimmen. Liam besteedt dan ook veel van zijn vrije tijd in de klimzaal en geeft er zelf ook op vrijwillige basis les. Op de vraag wat te doen met tien miljoen, luidt het antwoord dan ook heel overtuigend: “Meer klimzalen laten bouwen!”

Heel veel succes met je klim naar de top, Liam! We hopen dat jouw droom uit mag komen en je nog lang bij Jespo actief blijft.

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.