Vrijwilliger in the sportlight: Sabrina Embrechts

Elke maand zetten we een vrijwilliger in onze sportlight. Deze maand is het de beurt aan Sabrina Embrechts. Sabrina neemt elke week de lessen bewegingsschool in Ekeren voor haar rekening in Gymhal De Schinde, een gloednieuw turncomplex waar elke kleuter naar hartelust kan sporten.

Sabrina is een bezige bij en zit niet graag stil. Naast turnen laat ze graag haar MMA-vechtkunsten zien in de kooi of glijdt ze graag met haar skilatten van de piste. Als koerier bij UPS probeert ze om al haar pakjes tijdig af te leveren in het Antwerpse, daarnaast spendeert ze veel van haar vrije tijd aan haar familie en vrienden.

De bewegingsschool bij Jespo leek haar een unieke uitdaging om samen met de ouders van de kinderen te helpen met het aanleren van de bewegingsvaardigheden. Samen met de ouders en kleuters sporten, levert haar elke week een leuke zondag op.

“Het is  altijd leuk om te zien dat op het einde van de lessenreeksen de kinderen motorische een stuk verder staan dan dat ze begonnen zijn. Mijn ervaringen bij Jespo zijn altijd positief geweest: toffe mensen, een leuke en warme sfeer waar iedereen welkom is en waar aan iedereen kansen worden gegeven.”

Niet alleen bij Jespo geeft Sabrina alles wat ze in zich heeft. Ze is ook nog actief bij Turnkring Deugd en Moed, waar ze lessen peutergym, kleuterturnen en g-gym geeft.

Met tien miljoen zou Sabrina het liefst een oude boerderij kopen met veel dieren. Daarnaast staat een bezoekje aan haar tante in Thailand bovenaan haar bucketlist. Ook rondtrekken in de wondermooie natuur van IJsland spreekt haar erg aan. Haar absolute doel is toch wel een keertje verstoppertje te kunnen spelen in IKEA.

Nog heel veel succes met de begeleiding van de lessen bewegingsschool in Ekeren, Sabrina! (En zorg dat de security van IKEA je niet vindt 🙂 )

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.