Vrijwilliger in the sportlight: Ans Peeters

We starten 2017 met een nieuwe vrijwilliger in onze sportlight. Ans is lid van onze Jespo-familie sinds 2015 en heeft zich sindsdien helemaal gesmeten in ons verhaal. Wij stellen haar dan ook graag aan je voor.

Ans tijdens onze wedstrijd tegen Kindervreugd

“Ik kwam met Jespo in contact door mijn job als begeleider. Kinderen met een verstandelijke beperking begeleiden in de zoektocht naar een leuke vrijetijdsbesteding is een deel van mijn job.” Ans merkte ons op als een organisatie die zich inzet voor alle kinderen, ook voor kinderen die bij andere organisaties uit de boot zouden vallen. “Daarom wilde ik me daar heel graag voor engageren.”

Ans heeft altijd graag gesport en probeerde verschillende sporten. Zo deed ze judo, turnen, dans, circus, thaiboks, voetbal… “Ik ben nooit écht goed geweest in sport, maar vond het leuk om te doen. Daarom vind ik Jespo ook zo leuk. De nadruk ligt niet op de competitie, maar op het plezier. Kinderen met plezier laten bewegen, dat vind ik belangrijk.”

Ans is heel graag vrijwilliger bij Jespo. Ze vindt zelf dat ze goed ondersteund wordt en dat je veel terugkrijgt voor je eigen inzet. Vooral het plezier van de kinderen dat ze elke zaterdagochtend mag meemaken is fantastisch. “Vrijwilliger worden bij Jespo is dus echt iets wat ik zou aanraden”.

Bedankt voor deze mooie woorden Ans. Wij hopen alvast dat je in 2017 nog veel plezier mag beleven bij Jespo.

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.

Multimove Deurne Ans