Vrijwilliger in the sportlight: Demi Crauwels

Elke maand zetten we een vrijwilliger in onze sportlight. Deze maand is het de beurt aan Demi Crauwels: kind aan huis bij Jespo, want haar mama (Vicky) is Administratief medewerker op het Jespo-secretariaat. Dat Demi een énorm hart heeft voor kinderen, ontdek je ongetwijfeld hieronder!

Ondanks haar jonge leeftijd (17 jaar) is Demi al bijna drie jaar actief bij Jespo: eerst als vrijwilliger op de verschillende evenementen, maar sinds september ook als lesgever bij Multimove Antwerpen. Daar staat ze elke week met heel veel enthousiasme voor een bende 5- tot 8-jarigen met een gevarieerd aanbod spelletjes en oefeningen die de algemene ontwikkeling van de twaalf basisvaardigheden bevorderen.

Ze voelt zich helemaal thuis bij Jespo: “De medewerkers en andere vrijwilligers zijn één voor één geweldige mensen om mee samen te werken. Ik vind het geweldig hoe Jespo ieder kind de kans geeft om te sporten.”

Naast haar engagement bij Jespo, is Demi ook animator op de speelpleinwerking van Koraal en begeleider van activiteiten in het Jeugdcentrum ’t Velt in Ekeren. Je kan dus wel stellen dat kinderen een heel speciale plaats hebben. Ook haar studiekeuze, Jeugd- en gehandicaptenzorg, staat helemaal in het teken van de zorg voor anderen. “Ik probeer zoveel mogelijk leerstof uit mijn boeken en ervaringen uit mijn stages toe te passen in mijn lessen voor Jespo, want bewegen is zó belangrijk.”

Nu al dikke duim omhoog voor al je enthousiaste werk bij Jespo! We hopen nog héél lang lang op jouw hulp te kunnen rekenen. (Al twijfelen we daar eigenlijk niet aan…)

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.