Vrijwilliger in the sportlight: Liesbeth Vuegen

Elke maand zetten we een vrijwilliger in onze sportlight. Deze maand is het de beurt aan Liesbeth Vuegen, een echte vis in het water die sinds deze zomer ook tijdens de vakantie enkele sportweken als taalleerkracht begeleidde.

liesbeth

Liesbeth leerde Jespo kennen via haar zus Hannelore, die als stagiaire aan de slag was bij Jespo. Toen er een nieuwe sportlesgeefster werd gezocht in het zwembad van Wilrijk, zag ze haar kans en besloot ze zich te engageren voor Jespo. Daar heeft ze absoluut geen spijt van: “Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen met Jespo. De zwemlessen op woensdagnamiddag geven me erg veel voldoening. Bij Jespo zitten enkel schatten van kinderen. Dat maakt het des te leuker om samen te sporten, te werken en te spelen.”

Als leerkracht in het secundaire onderwijs houdt Liesbeth ervan om creatief bezig te zijn en veel cultuur op te snuiven. Nieuwe dingen, mensen en sporten ontdekken, daar gaat niets boven. Om die reden besliste ze om deze zomer mee te helpen met de begeleiding van de Sport- & Taalweken.

Naast Jespo, geeft Liesbeth ook nog zwemles bij Scaldis. Ze zeggen wel eens dat de beste stuurlui aan wal staan… In het geval van Liesbeth klopt die uitspraak niet helemaal: “Ik zwem zelf ontzettend graag en trek ook vaak m’n loopschoenen aan. Een toertje lopen helpt me om m’n hoofd leeg te maken”.

Verstand op nul, en blijven gaan. Tot aan de finishlijn, Liesbeth!

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.