Vrijwilliger in the sportlight: Stefan Lambrechts

Elke maand zetten we een vrijwilliger in onze sportlight. Deze maand is het de beurt aan Stefan Lambrechts, één van onze huisfotografen. Momenteel werken we erg hard aan de nieuwe Jespo-brochure. Daarom gaat hij regelmatig op bezoek bij onze groepen om foto’s te nemen.

De passie voor fotografie kwam er via zijn opleiding publiciteitsgrafiek. Vanaf dan stond alles bij Stefan in het teken van het maken van kwalitatieve foto’s en het vastleggen van de mooiste momenten. Toen hij enkele jaren geleden zag dat Jespo op zoek was naar fotografen, waagde hij zijn kans: “Ik wilde graag deel uitmaken van het Jespo-project. Het is echt mooi om te zien hoe hecht iedereen is en een echte familie vormt. Niet alleen op het sportveld, maar ook daarbuiten. De grote kracht van Jespo is dat iedereen welkom is, ongeacht zijn of haar niveau.”

Stefan fotografeert heel graag sport. Bij Jespo is Stefan dus zéker aan het juiste adres! Al schrikken andere opdrachten hem zeker niet af. Zo is hij bijvoorbeeld ook fotograaf voor de stad en de provincie Antwerpen. Ook is hij actief bij Stampmedia, een erkend persagentschap waar jongeren hun spreekwoordelijk ei kwijt kunnen. Een organisatie die heel anders is dan Jespo, maar waar hij zich ook vrijwillig voor engageert.

Stefan zijn grote passie ligt in het voetbal. Na zeven jaar óp het veld als scheidsrechter bij de Belgische Voetbalbond, ging naast het veld aan de slag als fotograaf bij Royal Antwerp FC: “De promotie naar de Jupiler Pro League, de Belgische eerste klasse, was een onvergetelijke gebeurtenis!”

We zijn heel blij met jou als één van onze huisfotografen, Stefan. Bedankt om steeds meteen recht te springen om bij onze groepen langs te gaan en ons de mooiste foto’s te bezorgen!

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij Jespo? Neem dan contact op met Stijn voor meer info.