Just Dance

Jespo vzw organiseert naar jaarlijkse gewoonte Just Dance, met de steun van Sporting A. Voor sommige lagere scholen is dit reeds een gekend en onmisbaar evenement.

Verzamel alle leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van jouw school, bedenk samen coole danspasjes, creëer leuke outfits en zorg voor een goede sfeer. Zo zijn jullie zeker en vast klaar voor Just Dance en laat de leerlingen als echte sterren schitteren op het podium. Je kan zelf kiezen of je deelneemt in de Fun-reeks of de Challenge-reeks.

In het schooljaar 2022-2023 maken we er opnieuw een groot dansfeest van met bekende juryleden, coole gastoptredens en een waanzinnige sfeer!

Ook tijdens deze editie van Just Dance krijgen deelnemende scholen het bezoek van een Just Dance-kenner + de optie om een professionele danschoreograaf op bezoek te laten komen die handige tips&tricks geeft.

Belangrijk!

Elke school die wil inschrijven voor Just Dance, dient aanwezig te zijn op het verplichte digitale infomoment op dinsdag 18 oktober 2022. Hier zullen we meer uitleg geven over het wedstrijdverloop enz.

Hieronder vind je de ‘algemene voorwaarden’, ‘richtlijnen’ en ‘beoordelingscriteria’ voor Just Dance 2022-2023:

Meerdere locaties in de stad Antwerpen

Leerlingen uit de 3e graad lager onderwijs

Halve finales: woensdag 15 en 22 maart 2023
Finale: woensdag 31 mei 2023

Repetities: vanaf 10u30
Optredens: van 14u00 tot 17u00

Gratis

Klik hier om in te schrijven

Klik op het fototoestel voor foto’s van Just Dance 2022:

Foto-01

Met dank aan: