Scholentornooi Mini-waterpolo

Op woensdag 8 juni 2022 richt Jespo-waterpolo opnieuw een mini-waterpolotornooi in voor scholen in Zwembad Groenenhoek te Berchem. Een mini-waterpoloteam bestaat uit 4 basisspelers en meerdere invallers, jongens en meisjes gemengd. Welke school wordt de beste Antwerpse waterpoloschool van 2022?

(!) Opgelet:

  • Bij ieder schoolteam mogen maximaal 2 competitiespelers waterpolo worden opgenomen.
  • Er mag telkens maar één van deze competitiespelers tegelijk in het water liggen.
  • Een ploeg die competitiespelers opstelt, begint de wedstrijd met 2 doelpunten minder dan de tegenploeg (indien deze geen competitiespelers opstelt).
  • Competitiespelers mogen géén doelpunten maken. Zij kunnen natuurlijk wel het spel verdelen en hun teamgenoten aansturen en laten scoren!

Extra trainingen?

Omdat waterpolo nog niet dezelfde bekendheid geniet als bijvoorbeeld voetbal, zorgt Jespo-waterpolo voor enkele “trainingsmogelijkheden” in het zwembad Groenenhoek te Berchem (Orpheusplein 1, 2600 Berchem).

Ook deze editie zullen er een tweetal weken vooraf trainingssessies worden georganiseerd.
De leerlingen kunnen dan individueel of met het hele schoolteam, al of niet onder begeleiding van de leerkracht of ouder, komen kennismaken met mini-waterpolo. Erkende trainers zullen instaan voor een leerzame namiddag. De exacte momenten worden later (periode april-mei) gecommuniceerd.

Zwembad Groenenhoek
Orpheusplein 1
2600 Berchem

Leerlingen uit de 2e graad lager onderwijs

Woensdag 8 juni 2022

14u00 tot 16u30

Gratis

Klik op het fototoestel voor foto’s van editie 2019:

Foto-01