Hoe kan ik me inschrijven?

Hoe en wanneer kan ik me inschrijven?

(1) Zapperdag

Dit is de eerste inschrijvingsdag en grote omnisportdag eind mei. Belangrijk! Dit jaar zal de Zapperdag vallen op zaterdag 25 mei.
Opgelet! Inschrijven op Zapperdag zal digitaal verlopen. Neem dus zeker je smartphone mee.

(2) Online

Heb je al een Twizzit-account bij Jespo omdat je al eens inschreef voor een Jespo-activiteit? Dan schrijf je in via twizzit.jespo.be.

Heb je nog geen Twizzit-account bij Jespo? Schrijf je dan in via deze website door te klikken op ‘Inschrijven’ of bekijk eerst welke sportactiviteiten we allemaal organiseren  door op ‘Wekelijkse sportactiviteiten‘ te klikken.

(3) Op het Jespo-secretariaat

Kom naar het Jespo-secretariaat (Urban City, Ankerrui 9, 2000 Antwerpen). Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 17u00. Elke dinsdag in september van 9u00 tot 18u00.

(!) Belangrijk:

  • Inschrijvingen zijn op volgorde:
    • Als er geen plaats meer is voor een sportactiviteit kom je op een wachtlijst. Wij bellen jou of sturen je een e-mail als er een plaats vrijkomt.
  • Je schrijft altijd in voor 1 schooljaar. Je moet dus elk jaar opnieuw inschrijven. Dat is ook zo als je op de wachtlijst staat.
  • Je inschrijving wordt automatisch verwerkt en ontvangt snel een factuur.

Hoe weet ik of er nog plaats is voor mijn favoriete sportactiviteit?

Op onze website staat dit duidelijk vermeld. Als er geen plaats meer is voor bepaalde sportactiviteiten, staat er een knop ‘VOLZET – PLAATS OP DE WACHTLIJST’ in plaats van ‘SELECTEER’.

Moet ik mij ook inschrijven als ik gewoon eens wil proberen (proefles)?

Ja, dat is verplicht! Moest er iets gebeuren, sta je geregistreerd en ben je verzekerd. Als je uiteindelijk beslist om het hele jaar door met Jespo te sporten, ben je ook meteen zeker van je plaats.

Moet ik zelf annuleren als ik toch niet meer wil meedoen?

Je mag altijd 1 (lessenreeks/Sportswitch) of 2 (heel schooljaar) keer gratis proberen. Je bent wel verplicht om vooraf in te schrijven.

Als je bent ingeschreven, ontvang je altijd een factuur (via e-mail of per post). Enkel indien je geen e-mail hebt, ontvang je deze per post.

Als je na 1 (lessenreeks/Sportswitch) of 2 keer (heel schooljaar) wilt stoppen, moet je dit meteen laten weten aan het Jespo-secretariaat:

  • Per telefoon: 03 289 32 53
  • Per e-mail: een e-mail sturen naar info@jespo.be
  • Op het Jespo-secretariaat

(!) Belangrijk:
Doe je dit niet tijdig, dan zullen er onnodige kosten worden aangerekend conform onze algemene voorwaarden.

Hoe kom ik op de wachtlijst?

Als je je wilt inschrijven voor een sportactiviteit die al volzet is, klik je op de knop ‘VOLZET – PLAATS OP DE WACHTLIJST’. Je gaat gewoon door met de inschrijving en moet nog niets betalen. Als er een plaats vrijkomt, bellen we jou op.

Hoe weet ik dat ik ingeschreven ben?

Je ontvangt van ons steeds een bevestiging van je inschrijving. Als je een factuur ontvangt om te betalen, weet je dat je bent ingeschreven.