Hoe kan ik me inschrijven?

Hoe en wanneer kan ik me inschrijven?

(1) Zapperdag

Belangrijk! Dit evenement is afgelast wegens het coronavirus.

(2) Via de website

Schrijf je in via deze website door te klikken op ‘Inschrijven’ of bekijk eerst welke sportactiviteiten we allemaal organiseren  door op ‘Wekelijkse sportactiviteiten‘ te klikken.
Wanneer de online inschrijvingen voor het sportseizoen 2020-2021 zullen opengaan, is omwille van de coronamaatregelen nog niet bekend.

(3) Op het Jespo-secretariaat

Kom naar het Jespo-secretariaat (Oudaan 14, 2000 Antwerpen). Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 17u00. Op donderdag van 9u00 tot 18u00 en in september elke dag van 9u00 tot 18u00.

(!) Belangrijk:

  • Inschrijvingen zijn op volgorde:
    • Als er geen plaats meer is voor een sportactiviteit kom je op een wachtlijst. Wij bellen jou of sturen je een e-mail als er een plaats vrijkomt.
  • Je schrijft altijd in voor 1 schooljaar. Je moet dus elk jaar opnieuw inschrijven. Dat is ook zo als je op de wachtlijst staat.
  • Je ontvangt snel een factuur. Als je betaald hebt, krijg je van ons een ‘sportpas’ en extra informatie.

Hoe weet ik of er nog plaats is voor mijn favoriete sportactiviteit?

Op onze website staat dit duidelijk vermeld. Als er geen plaats meer is voor bepaalde sportactiviteiten, staat er een knop ‘VOLZET! Plaats op wachtlijst’ in plaats van ‘Nu inschrijven’.

Moet ik mij ook inschrijven als ik gewoon eens wil proberen (proefles)?

Ja, dat is verplicht, zeker nu met corona. Moest er dan iets gebeuren, sta je geregistreerd en ben je verzekerd. Als je uiteindelijk beslist om het hele jaar door met Jespo te sporten, ben je ook meteen zeker van je plaats.

Moet ik zelf annuleren als ik toch niet meer wil meedoen?

Je mag altijd 1 (lessenreeks/Sportswitch) of 2 (heel schooljaar) keer gratis proberen. Je bent omwille van corona wel verplicht om vooraf in te schrijven.

Als je bent ingeschreven, ontvang je altijd een factuur (via e-mail of per post).

Als je na 1 (lessenreeks/Sportswitch) of 2 keer (heel schooljaar) wilt stoppen, moet je dit meteen laten weten aan het Jespo-secretariaat:

  • Per e-mail: een e-mail sturen naar info@jespo.be;
  • Per post: een brief schrijven aan het Jespo-secretariaat (Jespo vzw, Oudaan 14, 2000 Antwerpen);
  • Naar het Jespo-secretariaat komen.

(!) Belangrijk:
Doe je dit niet tijdig, dan zullen er onnodige kosten worden aangerekend conform onze algemene voorwaarden.

Hoe kom ik op de wachtlijst?

Als je je wilt inschrijven voor een sportactiviteit die al volzet is, klik je op de knop ‘VOLZET! Plaats op wachtlijst.’ Je gaat gewoon door met de inschrijving en moet nog niets betalen. Als er een plaats vrijkomt, bellen we jou op.

Hoe weet ik dat ik ingeschreven ben?

Je ontvangt van ons steeds een bevestiging van je inschrijving. Als je een factuur ontvangt, weet je dat je bent ingeschreven.