Ik ben ingeschreven. Wat nu?

Hoe geraak ik met het openbaar vervoer bij mijn sportgroep?

Al onze sportlocaties zijn bereikbaar met het openbaar vervoer! Voor een exacte dienstregeling verwijzen we je graag door naar www.nmbs.be en www.delijn.be!

Bij wie kan ik terecht met specifieke vragen over de sport?

In eerste instantie kan je al je vragen stellen via e-mail of telefoon (03 289 32 53).
Je kan je vraag ook aan de lesgever ter plaatse stellen!

Mijn kind is ingeschreven bij een sportgroep. Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

Neen, dit wordt niet automatisch verlengd. Je moet je opnieuw inschrijven voor het volgende sportseizoen. De eerste inschrijvingsdag is op Zapperdag.

Er worden tijdens de activiteit door een fotograaf van Jespo foto‘s of video’s genomen van mij/mijn kind en ik ga hier niet mee akkoord.

Neem je deel aan een activiteit van Jespo? Dan ga je ermee akkoord dat we foto’s en video’s maken tijdens de sportactiviteit. Deze worden gebruikt voor de promotie van Jespo en de sport in het algemeen.

Dit is ook zo als je deelneemt aan een evenement van Jespo waarvoor je niet moet inschrijven.

Je mag zelf géén foto’s of video’s maken zonder toestemming van het Jespo-secretariaat, de ouders, de lesgevers en de verantwoordelijke van de sportinfrastructuur.

Mijn kind kan vandaag niet komen sporten, wie moet ik verwittigen?

Je bent niet verplicht om iemand op de hoogte te brengen als je niet kan komen sporten. Uiteraard mag je steeds contact opnemen met je sportlesgever om dit te melden. Hij/Zij zal het leuk vinden om op de hoogte te worden gebracht!

Mijn kind is te oud om via Jespo te sporten maar wil nog verder sporten, wat of waar nu?

Als je te oud bent voor je sportgroep en je kan bij Jespo niet meer terecht voor de sport die je graag zou spelen, dan verwijzen we je graag door naar een sportclub. Jespo werkt nauw samen met de sportclubs en kan je dus best wel enkele tips geven waar je het best terecht kan! Samen zoeken we dan naar de meest geschikte sportclub voor jou!

Mijn kind zou graag in een competitie sporten.

De meeste sportgroepen bij Jespo hebben een recreatief doel. Als je wil sporten in competititeverband verwijzen we je graag door naar een sportclub. Zij spelen bijna altijd in competities. Jespo werkt nauw samen met de sportclubs en kan je dus best wel enkele tips geven waar je het best terecht kan! Samen zoeken we dan naar de meest geschikte sportclub voor jou!