Vorming

!Opgelet!
Vanaf 2023 zullen aanvragen en terugbetalingen van de vormingen verlopen via Sporting A. Wat dit betekent voor onze vrijwilligers is nog niet duidelijk. We proberen hier snel meer duidelijkheid over te krijgen.

Opleidingen en/of bijscholingen volgen

Goedlopende organisaties en bedrijven hebben één ding gemeen: ze zorgen goed voor hun mensen en waarderen het menselijk kapitaal. En dat doen we bij Jespo ook.

Iedereen krijgt de kans bij Jespo om zichzelf bij te scholen door het volgen van een sporttechnische of pedagogische opleiding, bijscholing of andere vorming. Dat kan gaan van een initiator in jouw sport tot een éénmalige bijscholingsdag of -avond over een algemeen thema. We organiseren zelf ook ‘interne groepsvormingen’. Wij nemen de kostprijs alvast op ons.

Waarom doen we dat? Omdat we geloven dat goed opgeleide én begeleide sportlesgevers, meer plezier zullen vinden in én voldoening zullen halen uit het sportles geven. En dat straalt sowieso af op de jonge sporter die ook gemotiveerder zal zijn om elke week het beste van zichzelf te geven.

Heb je interesse om een bepaalde opleiding of bijscholing te volgen? Of wil je graag meer informatie? Je kan ons altijd contacteren.

Veel succes!

Het Jespo-team